Onze droom: een duurzaamheidsrevolutie in Nederland

Over SUB

Samen met organisaties een duurzaamheidsrevolutie realiseren in Nederland...

Daar dromen we van! SUB | Sustainable Boost is een duurzaam adviesbureau met een enthousiast team van Impactmakers en Boosters. We begeleiden organisaties naar een duurzame, betekenisvolle bedrijfsvoering. Dit doen wij met online tools, actuele kennis en partnerships zodat zij klaar zijn voor de wereld van morgen!

"De bedrijfsvoering is het vliegwiel naar een duurzame wereld"

Organisaties die de wereld een beetje mooier maken zijn voorlopers, inspireren en zijn aantrekkelijke werkgevers. Duurzaamheid is alleen niet iets wat je erbij doet. Als organisaties vertellen over hun bijdrage aan duurzaamheid is dit meestal vanuit losse initiatieven. Dat is zonde, want om te versnellen is het vormgeven van een duidelijke strategische duurzaamheidskoers van groot belang. Vanuit die gedachte helpen we organisaties op eigen kracht verduurzamen. Na een begeleidingstraject van SUB heb je de tools én kennis in handen om zelfstandig door te ontwikkelen. De bedrijfsvoering is een mooi vertrekpunt om met maatschappelijke vraagstukken aan de slag te gaan.

De voordelen van een duurzame bedrijfsvoering

Aantrekkelijk

Bouw aan een sterk en inspirerend imago. Duurzame organisaties zijn aantrekkelijk voor klanten, werknemers, stakeholders én investeerders.

Toekomstproof

Anticipeer op risico’s, voldoe aan wetgevingen én pak groeikansen aan. Stel droomdoelen; bouw aan jouw organisatie van de toekomst.

Betekenisvol

Draag bij aan een betere wereld. Creëer naast financiële winst, maatschappelijk waarde voor mens, milieu en maatschappij.

Ons gewaagde doel

Alle organisaties eco-positief

Eco-positief betekent dat je meer positieve dingen voor de planeet (en alles wat daarop leeft) doet dan dat je schade aanricht. Als je eco-positief bent, zet je je op verschillende terreinen in voor verduurzaming. Wij geloven dat elke organisatie hiertoe in staat is. Een toekomstbestendige organisatie bereik je door eco-positief op te nemen in de visie en strategie.

Sustainable Development Goals

Samen met onze klanten en partners staan wij achter de 17 Sustainable Development Goals. Werken met focus SDG’s geeft richting, zorgt voor verbinding en brengt een duurzame versnelling aan. Dit zijn de 5 SDG’s waar wij het meeste impact kunnen maken:

Hoe het allemaal begon...

Na een heftige en emotionele periode ontstond voor Jeroen Zonneveld een kantelpunt in zijn leven en het besef dat hij een andere koers moest varen. Vanuit een passie voor duurzaamheid, FM en (sociaal) anders inkopen besloot hij voor zichzelf te beginnen om de wereld beter achter te laten.

Kort daarna ontmoette hij Babs Mammen – Van der Zon. Een verbindende ondernemer van kansen en wensen in de markt die graag positief bijdraagt aan een betere samenleving. Na 10 jaar interim opdrachten bij zowel profit als non-profit organisaties, merkte zij dat ze haar opgedane kennis en ervaring duurzamer beschikbaar wilde stellen.

Zo startte onze droom: het realiseren van een duurzaamheidsrevolutie samen met organisaties in Nederland. Dat kunnen wij natuurlijk niet alleen. Inmiddels is SUB uitgegroeid tot een divers team Impactmakers en Boosters die zich elke dag inzetten en vastbijten in duurzame vraagstukken.

Samenwerken voor verandering

Maak impact en werk met ons mee aan een duurzaamheidsrevolutie!

Direct contact

Bel ons op 085-060 9202 of stuur ons een bericht naar info@sustainableboost.nl. Voor vragen en vrijblijvend sparren maken we graag tijd! Online of bij ons op kantoor.

Super dat je ons hebt gevonden!

We houden je graag op de hoogte van alle duurzame ontwikkelingen. Wil jij dat ook?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je ontvangt elke maand het laatste nieuws, interviews, tips en meer in je mailbox.