Onze droom: een duurzaamheidsrevolutie in Nederland

Over SUB

De bedrijfsvoering van organisaties moet anders!

Met die gedachte zijn wij, Babs en Jeroen, SUB gestart. Samen maken we de bedrijfsvoering van organisaties duurzaam, betekenisvol en toekomstbestendig. Dat doen we niet alleen: Met onze Impactmakers en Boosters begeleiden we organisaties en bedrijven door heel Nederland.

Hoe het allemaal begon...

Na een heftige en emotionele periode ontstond voor Jeroen Zonneveld een kantelpunt in zijn leven en het besef dat hij een andere koers moest varen. Vanuit een passie voor duurzaamheid, FM en (sociaal) anders inkopen besloot hij voor zichzelf te beginnen om de wereld beter achter te laten.

Kort daarna ontmoette hij Babs Mammen – Van der Zon. Een verbindende ondernemer van kansen en wensen in de markt die graag positief bijdraagt aan een betere samenleving. Na 10 jaar interim opdrachten bij zowel profit als non-profit organisaties, merkte zij dat ze haar opgedane kennis en ervaring duurzamer beschikbaar wilde stellen.

Grote uitdagingen bepalen de komende jaren onze maatschappij en de wereld waarin we leven. Denk aan de klimaatcrisis, grondstoffenschaarste, problemen in de zorg en de steeds groter wordende groep kwetsbare mensen. Het is dan ook tijd voor actie! De bedrijfsvoering van organisaties is hierbij het vliegwiel naar een duurzame wereld.

Kunnen we je helpen?

Neem telefonisch contact met ons op 085-060 9202 of stuur ons een e-mail. Dan bespreken we meteen alle opties die we voor je hebben.