Webinars

Regelmatig organiseren we webinars over diverse, duurzame onderwerpen.Bekijk de opnames hieronder terug of schrijf je in voor de volgende!

Geplande live webinars:

Webinar | Kansrijk aanbesteden

Ook maximaal impact maken door sociaal in te kopen? Sociaal inkopen is leuk en simpel! In deze webinar leggen we je uit hoe jij met een opdracht voor flexibele arbeidskrachten of inleen personeel sociaal het verschil kan maken!

Webinar | Meetbare SDG- en ESG-impact door KPI Dashboard​

Wil jij de duurzame ambities van jouw organisaties omzetten naar meetbare KPI’s welke je direct kunt benutten in jouw rapportage en communicatie? Dan is de webinar “Meetbare SDG- en ESG-impact door KPI Dashboard” wat voor jou!

Deze webinars kun je terugkijken!

Bekijk de replay van reeds uitgezonden webinars. 

Webinar | CSRD Wetgeving

Vanaf dit jaar moet een grote groep bedrijven rapporteren over hun duurzaamheidsbeleid en prestaties (non-financial report). Twee jaar later ook het mkb. Wat weten we tot nu toe over CSRD en hoe bereid je je goed voor op actuele wetten en verplichtingen?

Webinar | Uitwerken Duurzaamheidsambities

In 50 minuten helpen Babs en Jeroen je op weg om jouw duurzaamheidsambities te vertalen naar concrete doelen.

Webinar | 0-meting duurzaamheid

Op welke verschillende impactgebieden kun je een 0-meting maken om jouw duurzaamheidsprofiel in kaart te brengen? Waar scoort jouw organisatie momenteel al op, en waar liggen nog kansen? Wij leggen het je uit!

Webinar | CO2-uitstoot

Heb jij inzicht in de CO2-uitstoot van jouw organisatie? In dit webinar gaan we samen met ondernemer Derek Groot van Dutch Carbon Consultants B.V. in op vragen zoals:
– Wat is CO2-uitstoot en wat is het probleem anno 2022?
– Hoe bereken je CO2-uitstoot?
– Met welke wet- en regelgeving moet je rekening houden?
– Wat kun je eraan doen om CO2-uitstoot te verminderen?

Webinar | Duurzame ambities (2023)

Hoe realiseer je duurzame en circulaire ambities? In de Week van de Circulaire Economie doken we in dit thema. Van het webinar maakten we een opname die je hier terug kunt kijken.

Webinar | Samenwerken

Duurzaam samenwerken (zonder frictie). We kunnen nog niet alle risico’s voorspellen en dat maakt de toekomst onzeker. Reden te meer om met een partner samen te werken in plaats van een vechtrelatie aan te gaan. Ondernemer en expert circulair inkopen Marleen van der Ziel geeft in dit webinar in 3 stappen weer hoe je een duurzame samenwerking bereikt.

Kunnen we je helpen?

Neem telefonisch contact met ons op 085-060 9202 of stuur ons een e-mail. Dan bespreken we meteen alle opties die we voor je hebben.

Super dat je ons hebt gevonden!

We houden je graag op de hoogte van alle duurzame ontwikkelingen. Wil jij dat ook?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je ontvangt elke maand het laatste nieuws, interviews, tips en meer in je mailbox.