Handige informatie voor afstudeerders

Sustainable Development Goals

De Sustainable Development Goals (SDG’s) staan voor 17 duurzame ontwikkelingsdoelen die wereldwijd een eind moeten maken aan armoede, ongelijkheid en klimaatverandering. Klik op een icoon om de video te bekijken.

Sustainable Routekaart

De Sustainable Routekaart is een complete weergave van overheidsverplichtingen en richtlijnen die duurzaamheid momenteel en in de toekomst met zich mee brengt.

De 5 P's

Met deze afbeelding worden de 5 P’s gerelateerd aan de SDG’s, een manier om vooruitgang te meten. De 5 P’s staan voor: People, Planet, Prosperity, Peace en Partnerships en benadrukken hoe de SDG’s een verweven kader zijn in plaats van een groep gesilode doelen.

Factsheet klimaatakkoord

Afspraken van het klimaatakkoord weergegeven in de opgaves (verminderen van de  uitstoot) per sector.

Whitepapers, stappenplannen en meer

In de menubalk, onder het kopje Slimme oplossingen, vind je diverse materialen zoals Whitepapers en Quickscans. Op onze blogpagina posten we tips, interviews, stappenplannen, het laatste duurzame nieuws en meer.

Vragen?

Heb je vragen of ben je zoek naar (meer) informatie? Stuur een mail naar info@sustainableboost.nl en dan kijken we samen of je we je verder kunnen helpen!

Super dat je ons hebt gevonden!

We houden je graag op de hoogte van alle duurzame ontwikkelingen. Wil jij dat ook?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je ontvangt elke maand het laatste nieuws, interviews, tips en meer in je mailbox.