Workshops & trainingen

Kennis delen, samenwerken en doorpakken

Praktische tips en stappenplannen die je direct kunt toepassen in je werk of kennis opdoen over een specifiek onderwerp: in de SUB Academy volg je trainingen en workshops over duurzaamheid toegespitst op jouw organisatie.

Vanuit diverse invalshoeken en afgestemd op de doelgroep verzorgen we (werk)sessies over de opmars van de betekeniseconomie, de nut en noodzaak van maatschappelijk betrokken organisaties en meer!

Webinar | CO2-uitstoot

Heb jij inzicht in de CO2-uitstoot van jouw organisatie? In dit webinar gaan we samen met ondernemer Derek Groot van Dutch Carbon Consultants B.V. in op vragen zoals:
– Wat is CO2-uitstoot en wat is het probleem anno 2022?
– Hoe bereken je CO2-uitstoot?
– Met welke wet- en regelgeving moet je rekening houden?
– Wat kun je eraan doen om CO2-uitstoot te verminderen?

Workshop Kennemer College

Studiedagen voor leraren en ondersteunend personeel van Kennemer College mavo-havo stonden voor een deel in het teken van ‘verbeter de wereld, begin bij jezelf’. In Hotel Zuiderduin organiseerden we twee workshops over Sustainable Development Goals. Na een kennistest en fanatiek spelletje Kahoot, gingen de groepen aan de slag met het vaststellen van focus SDG’s.

‘Het manifest zal een prominente plek krijgen in de school, zodat we ons dagelijks kunnen spiegelen aan onze eigen rol in het geheel’, aldus het Kennemer College.

Kunnen we je helpen?

Neem telefonisch contact met ons op 085-060 9202 of stuur ons een e-mail. Dan bespreken we meteen alle opties die we voor je hebben.