webinar

Meetbare SDG- en ESG-impact door KPI Dashboard

Wil jij de duurzame ambities van jouw organisaties omzetten naar meetbare KPI’s welke je direct kunt benutten in jouw rapportage en communicatie? Dan is de webinar “Meetbare SDG- en ESG-impact door KPI Dashboard” wat voor jou! Tijdens deze webinar geven Babs en Jeroen van SUB je waardevolle tips en delen zij hun kennis op gebied van duurzaam rapporteren.  

 

Wat ga je leren in deze webinar?

  • Verschillende impactgebieden binnen de bedrijfsvoering van jouw organisate waarbinnen je doelen kunt opstellen;

  • Relevante KPI’s op gebied van deze impactgebieden zoals mobiliteit, afval, social return;

  • De koppeling met ESG & SDG’s in duuzaamheidsrapportage 

  • Hoe het monitoren van KPI’s je helpt om te voldoen aan de CSRD wetgeving

  • Concrete tips & tools waarmee je direct aan de slag kunt!

 
 
 
Kosten:
Gratis! We vragen alleen je tijd en aandacht
Waar:
Online, de link sturen we je toe per mail
Hosts:
Babs Mammen – van der Zon & Jeroen Zonneveld
 

 

Het speelveld verandert!

Grote uitdagingen bepalen de komende jaren onze maatschappij en de wereld waarin we leven. De klimaatcrisis, grondstoffen- en personeelsschaarste maar denk ook aan de steeds groter wordende groep kwetsbare mensen in onze samenleving. Tegelijkertijd bewegen we naar een nieuwe (wereld)economie waarin winst en maatschappelijke relevantie elkaar versterken. Organisaties verduurzamen niet langer omdat het ‘hoort’ of om risico’s uit de weg te gaan, duurzaam leiderschap biedt groeikansen en een verbeterde marktpositie.

Om toekomstbestendig te zijn moeten veel organisaties zichzelf opnieuw uitvinden en transformeren naar een nieuwe versie. Maar dat doe je niet van de één op de andere dag. Was het maar zo makkelijk! Hoe weet je wat bij jouw organisatie past? Hoe concretiseer je duurzame ambities en hoe communiceer je hierover geloofwaardig naar buiten toe? Laat dit nou onze specialisatie zijn.

Over Babs & Jeroen

Na een heftige en emotionele periode ontstond voor Jeroen Zonneveld een kantelpunt in zijn leven en het besef dat hij een andere koers moest varen. Vanuit een passie voor duurzaamheid, FM en (sociaal) anders inkopen besloot hij voor zichzelf te beginnen om de wereld beter achter te laten. Kort daarna ontmoette hij Babs Mammen – Van der Zon. Een verbindende ondernemer van kansen en wensen in de markt die graag positief bijdraagt aan een betere samenleving. Na 10 jaar interim opdrachten bij zowel profit als non-profit organisaties, merkte zij dat ze haar opgedane kennis en ervaring duurzamer beschikbaar wilde stellen. Grote uitdagingen bepalen de komende jaren onze maatschappij en de wereld waarin we leven. Denk aan de klimaatcrisis, grondstoffen schaarste, problemen in de zorg en de steeds groter wordende groep kwetsbare mensen. Het is dan ook tijd voor actie! De bedrijfsvoering van organisaties is hierbij het vliegwiel naar een duurzame wereld. Met die gedachte is SUB ontstaan. Hand in hand maken Babs en Jeroen de bedrijfsvoering van organisaties duurzaam, betekenisvol en toekomstbestendig.

Super dat je ons hebt gevonden!

We houden je graag op de hoogte van alle duurzame ontwikkelingen. Wil jij dat ook?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je ontvangt elke maand het laatste nieuws, interviews, tips en meer in je mailbox.