Energie efficiency

“Wij begeleiden organisaties die op een realistische en pragmatische wijze aan de slag willen met energiemanagement; van het realiseren van energiebesparing tot het verduurzamen van gebouwen en het voldoen aan de energiewetgeving. Hiermee realiseren we een verlaging van het energieverbruik én energiekosten, een verbetering van het binnenklimaat en een duurzame toekomstbestendige organisatie.”

Aan de slag met energie efficiency binnen jouw organisatie?

Wil jij aan de slag met het verzilveren van duurzaamheidsambities en SDG-impact? Wij helpen je graag verder! Met onze pragmatische en integrale aanpak creëren wij inzicht, bewustwording en verbinding. Ook voor jouw organisatie is dit mogelijk; binnen drie maanden realiseren wij met de SUB-Barometer jouw duurzaamheidsplan, waarin strategie vertaald wordt in concrete duurzaamheidsmaatregelen, die gekoppeld zijn aan de Sustainable Development Goals (SDG’s).

Ik ontvang graag de factsheet Energie besparende maatregelen!

Kunnen we je helpen?

Neem telefonisch contact met ons op 085-060 9202 of stuur ons een e-mail. Dan bespreken we meteen alle opties die we voor je hebben.

Super dat je ons hebt gevonden!

We houden je graag op de hoogte van alle duurzame ontwikkelingen. Wil jij dat ook?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je ontvangt elke maand het laatste nieuws, interviews, tips en meer in je mailbox.