In beeld: Onze terugblik op 2021

Aan het einde van het jaar is het moment van terugblikken… Hoe begon 2021? Wat is er allemaal gebeurd? En hoe sluiten wij wederom een spannend, verrassend jaar af met allemaal leuke plannen op stapel?

 

 

Bij deze terugblik komen de woorden van dankbaarheid, handelen, vertrouwen en harmonie naar boven.

Dankbaar voor de prachtige samenwerkingen die wij in verschillende sectoren zijn aangegaan. Groei met 26 SUB-Boosters & netwerkpartners en 39% meer klanten. De trajecten stonden niet alleen in het teken van duurzaamheidsprofielen, actieplannen en dashboards maar ook in oplevering Sustainable Statements en gedragsveranderingsvraagstukken om de transitie daadwerkelijk te doen laten slagen. Met (digitale) workshops, diverse jamboards, coalitie bijeenkomsten en dialoogsessies zijn er weer vele groene ambassadeurs bijgekomen. Hoe mooi is dat!

Handelen: door de lockdown volop te gebruiken voor het bouwen van een nieuwe website met eigen portaal, online tools en voorbereidingsstappen te nemen op personele uitbreiding. Om na de zomervakantie volop rumoer te maken welke impactbijdrage wij kunnen realiseren voor klanten. En of dat heeft gewerkt, jazeker!

Vertrouwen in ons nieuwe concept voor mkb-ers. Zij vormen immers 98% van het bedrijfsleven en moesten de afgelopen twee jaar keihard strijden om toekomstbestendig te blijven. Dat ons project, MKB Ontwikkelplein Sustainable Branding, door MKB!dee bekroond is met een subsidie van € 200K om het programma in 2022 en 2023 verder uit te rollen, dat gaf ons die boost extra!

Harmonie het toverwoord in deze (corona)tijd. Met elkaar de rust behouden om gezond, opgewekt en slagvaardig te blijven. Zowel thuis als op het werk. En dat is eigenlijk best gelukt 🙂 We hebben veel gelachen, lief en leed gedeeld, een lange zomerbreak gehad, op tijd geanticipeerd met uitbreiding van het SUB-team door de komst van twee top Impactmakers Dominique en Lotte. Ook zijn we voldoende blijven bewegen: Jeroen op zijn mountainbike door de duinen of op het strand en Babs met golfen, tennissen en een potje paddellen.

Kortom, een terugblik waar we trots op zijn en waar wij jou als trouwe lezer en volger voor willen bedanken! We wensen iedereen fijne feestdagen in goede gezondheid, vol warmte en met veel gezelligheid. Tot in 2022!

 

Deel dit artikel

Lees meer blogs

19-11-2019

Wereld Toilet Dag: hoe duurzaam is jouw sanitair?

Vandaag, 19 november is het Wereld Toilet Dag. De dag...
30-12-2022

SUB-Booster Stefanie verdiept zich in cultuur en gedrag

Samen met onze SUB Boosters ontketenen we een duurzaamheidsrevolutie binnen organisaties in...
09-03-2020

Een toekomstproof duurzaamheidsbeleid in 4 stappen

In een duurzaamheidsbeleid beschrijft jouw organisatie doelen rondom het verduurzamen...

Kunnen we je helpen?

Neem telefonisch contact met ons op 085-060 9202 of stuur ons een e-mail. Dan bespreken we meteen alle opties die we voor je hebben.

Super dat je ons hebt gevonden!

We houden je graag op de hoogte van alle duurzame ontwikkelingen. Wil jij dat ook?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je ontvangt elke maand het laatste nieuws, interviews, tips en meer in je mailbox.