Slimme oplossingen binnen handbereik

SUB Toolbox

Wil je aan de slag met het verduurzamen van jouw bedrijf of organisatie? In de SUB Toolbox vind je slimme, duurzame tools en oplossingen waarmee je direct stappen kunt zetten. Meer tips en inspiratie delen we op onze blogpagina.

Sustainable routekaart

Met de Sustainable Routekaart beschik je over een complete weergave van overheids-verplichtingen en richtlijnen die duurzaamheid momenteel en in de toekomst met zich mee brengt.

9 principes

Wil je aan de slag met het verduurzamen van je bedrijfsvoering? Met het invoeren van de 9 principes in dit document ben je op weg naar een excellente duurzame bedrijfsvoering met impact!

Stappenplan

Stappenplan van ambities en doelen tot een totaaloplossing voor een duurzame bedrijfsvoering.

Manifest

Met dit manifest of handvest verklaar je met collega’s of stakeholders op ludieke wijze gezamenlijk achter het verduurzamen van de bedrijfsvoering / de Sustainable Development Goals te staan.

SDG Bordspel en vragenlijst

Het doel van dit SDG bordspel is om kinderen bewust te maken van de rol die ze als verantwoordelijke wereldburger spelen voor de toekomst van onze planeet. Het is zo ontworpen dat het kinderen informeert rond de doelstellingen en hen tegelijkertijd motiveert om actief de SDG’s na te streven.

SDG 5 P's

Met deze afbeelding worden de 5 P’s gerelateerd aan de SDG’s, een manier om vooruitgang te meten. De 5 P’s staan voor: People, Planet, Prosperity, Peace en Partnerships en benadrukken hoe de SDG’s een verweven kader zijn in plaats van een groep gesilode doelen.

Factsheet klimaatakkoord

Afspraken van het klimaatakkoord weergegeven in de opgaves (verminderen van de  uitstoot) per sector.

Factsheet energiebesparende maatregelen

Om energieverbruik te verduurzamen heeft de overheid voor organisaties verschillende wettelijke verplichtingen opgesteld. In deze factsheet leggen we uit welke regels dit zijn en welke kansen er op het gebied van duurzaamheid en kostenbesparing voor jouw organisatie.

Factsheet Facility Management

Weergave van Facility Management in cijfers en feiten.

Visual 17 SDG's

Afbeelding va de 17 Sustainable Development Goals (SDG’s). Dit zijn de duurzame doelen die wereldwijd in 2030 een eind moeten maken aan armoede, ongelijkheid en klimaatverandering.

Visual Mobiliteit

Afbeelding om te rapporteren over de duurzame voetafdruk op mobiliteit.

Kunnen we je helpen?

Neem telefonisch contact met ons op 085-060 9202 of stuur ons een e-mail. Dan bespreken we meteen alle opties die we voor je hebben.

Super dat je ons hebt gevonden!

We houden je graag op de hoogte van alle duurzame ontwikkelingen. Wil jij dat ook?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je ontvangt elke maand het laatste nieuws, interviews, tips en meer in je mailbox.