Gratis duurzaamheidsscan nulmeting

Hoe duurzaam is jouw bedrijf of organisatie? Doe de gratis duurzaamheidsscan nulmeting en download direct de resultaten.

 

Duurzaamheidsscan (nulmeting) voor organisaties

Via de duurzaamheidsscan (nulmeting) van SUB krijg je direct inzicht in de huidige én gewenste situatie. Je beantwoordt hiervoor diverse vragen over de bedrijfsvoering van je organisatie. Nadat je de nulmeting hebt afgerond, rolt er automatisch een overzichtelijke chart en duurzaam actieplan uit die je kunt downloaden.

Wil je gericht aan de slag met het verduurzamen van de catering of schoonmaak binnen jouw organisatie? Dat kan ook! De keuzeopties tonen we bij het inlogscherm.

Start de gratis nulmeting >

 

 

Meerjaren actieplan

Een nulmeting is een mooie eerste stap. Met de slimme tools van SUB breng je het duurzaamheidsprofiel van je bedrijfsvoering in kaart en beschik je over een actieplan om de komende jaren het verschil te maken.

Wist je dat organisaties over een aantal jaar verplicht zijn om een maatschappelijk jaarverslag te presenteren? In dit rapport laat je zien wat het duurzaamheidsbeleid van je organisatie is en wat je hebt bereikt. De online tools kunnen je hierbij helpen!

De SUB Tools >

 

Deze organisaties gingen je voor

“Met de SUB Barometer kwamen we tot de conclusie dat we echt veel doen op het gebied van MVO, maar we lieten het nog te weinig zien binnen en buiten onze organisatie. Daarnaast heeft het ons inzichten opgeleverd waar we nog kunnen verbeteren en dat geprioriteerd in een compleet actieplan.”

Marlon Broekman, Facilitair Manager bij Rackime Benelux

 

“Onze visie is één van de meest duurzaamste musea ter wereld te worden. Hiervoor gebruiken wij de SDG’s; indicatoren die mondiaal de nieuwe taal zijn voor verslaglegging. Het meten van deze impact besteden wij uit. Anders zijn we net een slager die zijn eigen vlees keurt:-). Het voordeel van de SUB-Barometer is de inzichtelijkheid in de SDG’s waar wij allen (Marketing, Communicatie, P&O, ICT, Facilitair & Huisvesting, Vastgoed, Inkoop) aan kunnen werken en de oplossingen die aangedragen worden om onze visie te gaan verwezenlijken.”

Roelof van der Kooi, Hoofd Facilitair Bedrijf bij Van Gogh Museum

Meer referenties >

Deel dit artikel

Lees meer blogs

22-12-2023

Gerjan den Hertog over CSRD: “Een collectieve aanpak is gebaat”

SUB Booster Gerjan den Hertog doet een oproep aan brancheorganisaties...
03-06-2022

De klok tikt: Tijd voor toekomstbestendig ondernemen

Heb je er wel eens bij stilgestaan hoe jouw bedrijf/organisatie...
03-07-2023

“Ontwikkelen alleen nog maar campagnes die bijdragen aan een betere wereld”

“In mijn ideale wereld zijn we veel meer bezig met...

Kunnen we je helpen?

Neem telefonisch contact met ons op 085-060 9202 of stuur ons een e-mail. Dan bespreken we meteen alle opties die we voor je hebben.

Super dat je ons hebt gevonden!

We houden je graag op de hoogte van alle duurzame ontwikkelingen. Wil jij dat ook?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je ontvangt elke maand het laatste nieuws, interviews, tips en meer in je mailbox.