Sociale innovatie

Wat zijn de ingrediënten voor het succesvol toepassen van social return? Hoe kun je de kansen op duurzame arbeidsmarkt toeleiding vergroten? En hoe kan dit vertaald worden naar een leidraad voor een aanbesteding? SUB is dé expert op het gebied van sociale innovatie!

Maximale sociale impact door SROI

Met SUB bieden we organisaties ondersteuning die vanuit inkoopperspectief willen voldoen aan hun SROI verplichting. Ook bieden wij ondersteuning om vanuit personeelperspectief invulling te geven aan social return door het opstellen van een participatie-carrousel.

Hiervoor hanteren we een stappenplan: een 0-meting, een SROI leveranciersdialoog en ten slotte het inbedden en organiseren van het begeleidings- en implementatietraject ‘inkopen met impact’.

Aan de slag met social return binnen jouw organisatie?

Wil jij aan de slag met het verzilveren van duurzaamheidsambities en SDG-impact? Wij helpen je graag verder! Met onze pragmatische en integrale aanpak creëren wij inzicht, bewustwording en verbinding. Ook voor jouw organisatie is dit mogelijk; binnen drie maanden realiseren wij met de SUB-Barometer jouw duurzaamheidsplan, waarin strategie vertaald wordt in concrete duurzaamheidsmaatregelen, die gekoppeld zijn aan de Sustainable Development Goals (SDG’s).

Kunnen we je helpen?

Neem telefonisch contact met ons op 085-060 9202 of stuur ons een e-mail. Dan bespreken we meteen alle opties die we voor je hebben.

Super dat je ons hebt gevonden!

We houden je graag op de hoogte van alle duurzame ontwikkelingen. Wil jij dat ook?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je ontvangt elke maand het laatste nieuws, interviews, tips en meer in je mailbox.