One FM Ketensamenwerking

Wil je binnen jouw organisatie aan de slag met duurzaam facility management? Verdiep je dan eens in de potentie van One FM ketensamenwerking tussen de aparte facilitaire leveranciers! Denk hierbij aan diensten als catering, schoonmaak, receptie en onderhoud, én ook aan de afvalinzamelaar en toeleveranciers van facilitaire benodigdheden.

One FM ketensamenwerking: hét vliegwiel voor een duurzame bedrijfsvoering

One FM ketensamenwerking biedt niet alleen kansen om de service en klantbeleving binnen jouw organisatie te verbeteren; juist door kennisdeling en belangen overstijgend te werken in de gehele facilitaire keten is verduurzaming mogelijk.

SUB begeleidt organisaties aan de hand van leveranciersdialogen om te komen tot One FM ketensamenwerking.

Aan de slag met One FM ketensamenwerking

Wil jij aan de slag met het verzilveren van duurzaamheidsambities en SDG-impact? Wij helpen je graag verder! Met onze pragmatische en integrale aanpak creëren wij inzicht, bewustwording en verbinding. Ook voor jouw organisatie is dit mogelijk; binnen drie maanden realiseren wij met de SUB-Barometer jouw duurzaamheidsplan, waarin strategie vertaald wordt in concrete duurzaamheidsmaatregelen, die gekoppeld zijn aan de Sustainable Development Goals (SDG’s).

Kunnen we je helpen?

Neem telefonisch contact met ons op 085-060 9202 of stuur ons een e-mail. Dan bespreken we meteen alle opties die we voor je hebben.

Super dat je ons hebt gevonden!

We houden je graag op de hoogte van alle duurzame ontwikkelingen. Wil jij dat ook?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je ontvangt elke maand het laatste nieuws, interviews, tips en meer in je mailbox.