Mobiliteit verduurzamen

Mobiliteit maakt onderdeel uit van het Klimaatakkoord van Parijs en vormt voor veel organisaties een grote kostenpost. Logisch dat veel organisaties dan ook aan de slag gaan met het verduurzamen van hun mobiliteit. Wij helpen je graag verder!

Jouw duurzaam mobiliteitsplan

Met een duurzaam mobiliteitsplan helpen wij organisaties om vervoersbewegingen slimmer en schoner te organiseren, CO2-uitstoot te reduceren en in vele gevallen kosten te besparen. Hiermee maken wij organisaties efficiënter en klaar voor de wereld van morgen!

Aan de slag met duurzame mobiliteit binnen jouw organisatie?

Wil jij aan de slag met het verzilveren van duurzaamheidsambities en SDG-impact? Wij helpen je graag verder! Met onze pragmatische en integrale aanpak creëren wij inzicht, bewustwording en verbinding. Ook voor jouw organisatie is dit mogelijk; binnen drie maanden realiseren wij met de SUB-barometer jouw duurzaamheidsplan, waarin strategie vertaald wordt in concrete duurzaamheidsmaatregelen, die gekoppeld zijn aan de Sustainable Development Goals (SDG’s).

Kunnen we je helpen?

Neem telefonisch contact met ons op 085-060 9202 of stuur ons een e-mail. Dan bespreken we meteen alle opties die we voor je hebben.

Super dat je ons hebt gevonden!

We houden je graag op de hoogte van alle duurzame ontwikkelingen. Wil jij dat ook?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je ontvangt elke maand het laatste nieuws, interviews, tips en meer in je mailbox.