CSRD Begeleiding

Met SUB begeleiden we organisaties met de transitie naar een toekomstbestendige bedrijfsvoering: van ambitie naar concretiseren van een ESG-strategie tot rapporteren en communiceren. Hierbij is het uitgangspunt om binnen jouw organisatie de transitie te maken naar een toekomstbestendige bedrijfsvoering. Dit leidt tot win-win situaties: meer ketensamenwerking, meer innovatie en minder grondstoffenverbruik. En: voldoen aan de CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directive) richtlijnen!

Maak je klaar voor CSRD

Vanaf 2024 moet een grote groep bedrijven rapporteren over hun duurzaamheidsbeleid en prestaties (non-financial report). Twee jaar later ook het mkb. Wat weten we tot nu toe over Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) en hoe bereid je je goed voor? Deze Whitepaper geeft antwoord op:

Download hieronder de whitepaper ‘CSRD’

whitepaper CSRD

Aan de slag met CSRD binnen jouw organisatie?

Wil jij aan de slag met het verzamelen van data en deze verwerken in CSRD-compliant Rapportages? Wij helpen je graag verder! Met onze pragmatische en integrale aanpak creëren wij inzicht, bewustwording en verbinding. Ook voor jouw organisatie is dit mogelijk!

Kunnen we je helpen?

Neem telefonisch contact met ons op 085-060 9202 of stuur ons een e-mail. Dan bespreken we meteen alle opties die we voor je hebben.

Super dat je ons hebt gevonden!

We houden je graag op de hoogte van alle duurzame ontwikkelingen. Wil jij dat ook?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je ontvangt elke maand het laatste nieuws, interviews, tips en meer in je mailbox.

Je bent er bijna!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.