CO2-footprint verkleinen

Wil jouw organisatie een bijdrage leveren aan het Klimaatakkoord? Dan is de eerste stap: je CO2-footprint verkleinen! Maar hoe breng je dit in kaart? En wat komt daar eigenlijk allemaal bij kijken? SUB maakt organisaties toekomstbestendig.

CO2-uitstoot verminderen: dat vraagt om een gedegen plan!

Steeds meer organisaties besluiten om hun CO2-footprint te verlagen. Wij begeleiden organisaties die aan de slag willen met het verlagen van hun CO2-uitstoot. Hiervoor starten we met het inzichtelijk maken van de CO2-footprint van jouw bedrijfsvoering en koppelen we de uitkomst aan concrete maatregelen die bijdragen aan het reduceren van de CO2-uitstoot van jouw organisatie. Vervolgens monitoren we jaarlijks de voortgang.

Aan de slag met het verlagen van jouw CO2-footprint?

Wil jij aan de slag met het verzilveren van duurzaamheidsambities en SDG-impact? Wij helpen je graag verder! Met onze pragmatische en integrale aanpak creëren wij inzicht, bewustwording en verbinding. Ook voor jouw organisatie is dit mogelijk; binnen drie maanden realiseren wij met de SUB-Barometer jouw duurzaamheidsplan, waarin strategie vertaald wordt in concrete duurzaamheidsmaatregelen, die gekoppeld zijn aan de Sustainable Development Goals (SDG’s).

Kunnen we je helpen?

Neem telefonisch contact met ons op 085-060 9202 of stuur ons een e-mail. Dan bespreken we meteen alle opties die we voor je hebben.