CO2-footprint verkleinen

Wil jouw organisatie een bijdrage leveren aan het Klimaatakkoord? Dan is de eerste stap: je CO2-footprint verkleinen! Maar hoe breng je dit in kaart? En wat komt daar eigenlijk allemaal bij kijken? SUB maakt organisaties toekomstbestendig.

CO2-uitstoot verminderen: dat vraagt om een gedegen plan!

Steeds meer organisaties besluiten om hun CO2-footprint te verlagen. Wij begeleiden organisaties die aan de slag willen met het verlagen van hun CO2-uitstoot. Hiervoor starten we met het inzichtelijk maken van de CO2-footprint van jouw bedrijfsvoering en koppelen we de uitkomst aan concrete maatregelen die bijdragen aan het reduceren van de CO2-uitstoot van jouw organisatie. Vervolgens monitoren we jaarlijks de voortgang.

Aan de slag met het verlagen van jouw CO2-footprint?

Wil jij aan de slag met het verzilveren van duurzaamheidsambities en SDG-impact? Wij helpen je graag verder! Met onze pragmatische en integrale aanpak creëren wij inzicht, bewustwording en verbinding. Ook voor jouw organisatie is dit mogelijk; binnen drie maanden realiseren wij met de SUB-Barometer jouw duurzaamheidsplan, waarin strategie vertaald wordt in concrete duurzaamheidsmaatregelen, die gekoppeld zijn aan de Sustainable Development Goals (SDG’s).

Kunnen we je helpen?

Neem telefonisch contact met ons op 085-060 9202 of stuur ons een e-mail. Dan bespreken we meteen alle opties die we voor je hebben.

Super dat je ons hebt gevonden!

We houden je graag op de hoogte van alle duurzame ontwikkelingen. Wil jij dat ook?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je ontvangt elke maand het laatste nieuws, interviews, tips en meer in je mailbox.