Circulair FM

Met SUB begeleiden we organisaties met de transitie naar een circulaire facilitaire bedrijfsvoering: van circulaire ambitie naar het toepassen van circulaire businessmodellen en het formuleren van concrete maatregelen om circulariteit te waarborgen. Hierbij is het uitgangspunt om van afval naar Zero Waste te gaan. Dit leidt tot win-win situaties: meer ketensamenwerking, meer innovatie en minder grondstoffenverbruik.

Aan de slag met circulair FM binnen jouw organisatie?

Wil jij aan de slag met het verzilveren van duurzaamheidsambities en SDG-impact? Wij helpen je graag verder! Met onze pragmatische en integrale aanpak creëren wij inzicht, bewustwording en verbinding. Ook voor jouw organisatie is dit mogelijk; binnen drie maanden realiseren wij met de SUB-barometer jouw duurzaamheidsplan, waarin strategie vertaald wordt in concrete duurzaamheidsmaatregelen, die gekoppeld zijn aan de Sustainable Development Goals (SDG’s).

Kunnen we je helpen?

Neem telefonisch contact met ons op 085-060 9202 of stuur ons een e-mail. Dan bespreken we meteen alle opties die we voor je hebben.

Super dat je ons hebt gevonden!

We houden je graag op de hoogte van alle duurzame ontwikkelingen. Wil jij dat ook?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je ontvangt elke maand het laatste nieuws, interviews, tips en meer in je mailbox.