WEBINAR

Realiseer duurzame en circulaire ambities

Hoe realiseer je duurzame en circulaire ambities? In de Week van de Circulaire Economie doken we in dit thema.

De cirkel is rond

We zien ze steeds meer: Bedrijven die geen afval meer produceren en grondstoffen opnieuw hergebruiken. Circulariteit is geen modewoord, maar een beweging. In 2050 streeft de overheid zelfs naar een circulaire economie. Is jouw organisatie hier op voorbereid? Misschien heeft jouw organisatie wel ambities, maar weet je niet goed hoe je deze kunt realiseren?

In dit webinar laten we je zien hoe je duurzame ambities

  • concreet
  • meetbaar &
  • aantoonbaar maakt.

Dat doen we aan de hand van online tools die we speciaal hebben ontwikkeld voor bedrijven en organisaties. We gaan het ook hebben over wetgeving (zoals CSRD) en de steeds kritischer wordende maatschappij waar bepaalde mkb-ers (direct of indirect) mee te maken gaan krijgen. Vervolgens leggen we uit wat ervoor nodig is om te gaan verduurzamen. De tools die we hebben ontwikkeld staan op een platform waar je ook een community, academy, nieuws en events vindt. 

Alles op één plek

We moeten allemaal samenwerken om de klimaatdoelstellingen te bereiken, circulariteit is daar één onderdeel van. Hierdoor zullen bedrijven tegelijkertijd met meer onderwerpen bezig zijn; van CO2 tot inclusiviteit. Zeer waarschijnlijk heb je er geen zin in om 100 verschillende tools te gebruiken om de voortgang te meten, certificaten te behalen en op te slaan. Op het SUB Platform – die in het voorjaar live gaat – vind je alles op één plek.

In het webinar willen we je graag laten zien hoe je dit op een eenvoudige manier kunt doen, maar ook waarom het noodzakelijk is dat we in actie komen.

Deze webinar heeft reeds plaatsgevonden, je kijkt hem hieronder terug. Benieuwd naar de volgende webinar? Houd onze socials in de gaten!

Super dat je ons hebt gevonden!

We houden je graag op de hoogte van alle duurzame ontwikkelingen. Wil jij dat ook?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je ontvangt elke maand het laatste nieuws, interviews, tips en meer in je mailbox.