Katina Kaag ondersteunt inkoopafdeling Stadgenoot

Met oog voor detail processen organiseren en optimaliseren, dat is haar kracht. Katina Kaag studeerde af in Facility Management en volgde daarna de master Circulaire Economie. Meewerken aan een maatschappelijk doel is voor Katina persoonlijk en in haar werk heel belangrijk.

“De combinatie tussen facility management en duurzaamheid vind ik heel interessant. Daarom vind ik wat SUB doet, bedrijfsvoering verduurzamen, heel tof. Je ziet dat veel duurzaamheidsorganisaties zich focussen op één onderwerp terwijl SUB veel breder kijkt.”

 

Interim aan de slag bij woningcorporatie Stadgenoot

In 2021 werkte ze via Sustainable Boost bij woningcorporatie Stadgenoot in Amsterdam. “Ik ben bij Stadgenoot aan de slag gegaan als Adviseur Inkoop & Contracten voor een periode van 5 maanden i.v.m. een zwangerschapsverlof. Stadgenoot is een woningcorporatie die op zoek is naar mogelijkheden om de bedrijfsvoering duurzamer in te richten. Ik hield me hier o.a. bezig met het in kaart brengen van de lopende contracten en het opstellen van diverse handleidingen ter ondersteuning van de inkoop. Dit heeft geresulteerd in een overzicht dat Stadgenoot helpt bij de beweging van decentraal inkoop naar centraal inkoop. Via SUB heb ik een mooie inkijk gekregen in de keuken van Stadgenoot.”

 

Samen staan we sterk

Met een netwerk van geselecteerde SUB Boosters werken we samen aan het realiseren van een duurzaamheidsrevolutie in de (facilitaire) bedrijfsvoering in Nederland.

Ben je op zoek naar een aanjager, versneller, kwartiermaker of specialist voor het verduurzamen van jouw bedrijfsvoering? Iemand die op interim- of projectbasis duurzaam het verschil kan maken?

Neem contact met ons op

Deel dit artikel

Lees meer blogs

26-08-2019

Factsheet energiebesparende maatregelen: Activiteitenbesluit (Wet Milieubeheer)

Om energieverbruik te verduurzamen heeft de overheid voor organisaties verschillende...
13-03-2024

Week van de circulaire economie: Drie Quick Wins van Jeroen en Babs

Deze week, 11-16 maart 2024, is het de Week van...
13-08-2020

Waterschaarste: wat kan jij doen?

Een extreem droge periode met tropische temperaturen.. Nederlanders die massaal...

Kunnen we je helpen?

Neem telefonisch contact met ons op 085-060 9202 of stuur ons een e-mail. Dan bespreken we meteen alle opties die we voor je hebben.

Super dat je ons hebt gevonden!

We houden je graag op de hoogte van alle duurzame ontwikkelingen. Wil jij dat ook?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je ontvangt elke maand het laatste nieuws, interviews, tips en meer in je mailbox.