webinar

Duurzaam samenwerken (zonder frictie)

De overheid is een belangrijke aanjager van een duurzame economie. Niet voor niets staat het woord ‘inkoop’ maar liefst 31 maal in het klimaatakkoord en 45 maal in de beleidsnotitie Nederland Circulair in 2050. Terecht ook, voor de Grond Weg en Waterbouw is de overheid voor 90% opdrachtgever van alle werken!

We hebben elkaar nodig

Hoe we projecten managen zodat deze ook echt impact maken is nog niet zo simpel. We kunnen nog niet alle risico’s voorspellen en dat maakt de toekomst onzeker. Reden te meer om met een partner samen te werken in plaats van een vechtrelatie met ondernemers aan te gaan.

Hoe verder na onenigheid?

Marleen van der Ziel, expert circulair inkopen

Maar samenwerken is zo makkelijk nog niet. Stel dat je tijdens die lange looptijd onenigheid krijgt? Of stel dat de kosten opeens stijgen? Hoe dan verder?

Uit onderzoek blijkt dat goed samenwerken verrassend weinig met elkaar aardig vinden te maken heeft. Goed samenwerken start met het consequent en aantoonbaar nakomen van de afspraken. Dit vraagt dus niet om een andere benadering van je leverancier, van het managen van een contract naar het managen van het contact.

Het webinar

Daar gaat dit webinar over. Ondernemer Marleen van der Ziel (expert circulair inkopen en co-founder van Onlanders) geeft in 3 stappen weer hoe je een duurzame samenwerking bereikt:

  • Stap 1: selecteer een partner
  • Stap 2: bedenk samen de oplossingsrichting
  • Stap 3: manage consequent de afspraken

Kosten: Gratis! We vragen alleen je tijd en aandacht
Wanneer: Donderdag 22 september, 14.00 uur.
Waar: Online, de link sturen we je toe per mail

Meld je aan

Je ontvangt na je aanmelding direct een bevestiging in de mailbox.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Marleen van der Ziel

Ondernemer Marleen van der Ziel (co-founder van Onlanders) is expert in circulair inkopen en helpt samen met haar compagnon Marcel Niemeijer overheden op een alternatieve manier aanbesteden. Lees meer over haar werk in het interview met SUB | Sustainable Boost >>

Super dat je ons hebt gevonden!

We houden je graag op de hoogte van alle duurzame ontwikkelingen. Wil jij dat ook?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je ontvangt elke maand het laatste nieuws, interviews, tips en meer in je mailbox.