Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2020: waar liggen kansen voor jouw organisatie?

Op 29, 30 & 31 januari in de Jaarbeurs Utrecht is de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer. De facilitaire bedrijfsvoering kent verschillende gebieden (bijvoorbeeld schoonmaak, afval of catering) waar innovatie en ketensamenwerking zorgt voor duurzame impact. Weet jij al op welke gebieden duurzame kansen liggen voor jouw organisatie? 

Impactgebieden

Facility management speelt een cruciale rol bij het concretiseren van duurzaamheidsambities. Speciaal voor de bezoekers van de Vakbeurs Facilitair hebben wij een gratis 0-meting beschikbaar gesteld! Aan de hand hiervan wordt inzichtelijk hoe jouw organisatie scoort op de impactgebieden en de bijhorende 17 Sustainable Development Goals (SDG’s). De SDG’s worden dan ook gezien als dé nieuwe taal in het communiceren en realiseren van duurzame impact. Vanuit facility management en vastgoed ontstaan vele kansen om bijdrage te leveren aan SDG’s.

Doe de gratis 0-meting en ga goed voorbereid naar de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2020!

Ik ontvang graag de gratis SUB 0-meting!