Whitepaper Duurzaam Facility Management en SDG’s

Doet jouw organisatie aan duurzaam facility management? De Nederlandse overheid en bedrijfsleven hebben een grote invloed op het realiseren van duurzaamheidsambities. Van organisaties wordt verwacht dat Sustainable Development Goals (SDG’s) geïntegreerd worden in hun strategie, een vertaalslag wordt gemaakt naar concrete (inkoop) maatregelen voor hun bedrijfsvoering. Ook wordt verwacht dat zij rapporteren over de voortgang van duurzaamheidsambities. Bij het concretiseren van duurzaamheidsambities speelt het facility management een cruciale rol, waarbij facility managers een sleutelfunctie kunnen vervullen. Zo kan duurzaam facility management fungeren als vliegwiel voor een duurzame wereld!

 

Aan de slag met Sustainable Development Goals (SDG’s)

In deze Whitepaper legt SUB jou uit hoe jij duurzaamheid en SDG’s kunt toepassen in de facilitaire bedrijfsvoering:

  • Sustainable Development Goals: Wat zijn SDG’s?
  • Sustainable Routekaart: Wat zijn de kansen en verplichtingen op de routekaart naar 2030?
  • Duurzame meerwaarden: Wat zijn de voordelen van duurzaam facility management voor jouw organisatie?
  • Aan de slag met duurzaam facility management
    • Van ambitie naar maatregelen, actieplannen en het opstellen van doelen
    • Verzilveren duurzaamheidsambitie
    • One FM Ketensamenwerking

Ontvang de gratis Whitepaper "Duurzaam Facility Management"

Meer weten over duurzaam facility management?

Wil jij meer weten over hoe jouw organisatie kan verduurzamen en aan de slag kan met SDG’s? SUB │ Sustainable Boost zijn koplopers op de toekomst van duurzaam facility management. Wij helpen jou graag met het opstellen van concrete duurzaamheidsmaatregelen waarmee jouw organisatie direct aan de slag kan. Ook maken we jou bijdrage aan de SDG indicatoren inzichtelijk.

Is jouw organisatie al klaar voor de wereld van morgen? Doe de gratis 0-meting en ervaar de boost van sustainability!